Instagram blogerica Mila spojila je naše KARLA pljukance u neobičnu slatku kombinaciju, recept je u nastavku. :) ...
Što se dogodi kad se u istom tanjuru spoje hrskava slanina, karamelizirani luk i naši pljukanci? Dobijemo toliko neodoljiv jesenski ručak koji samo zove na JOŠ! :) Mateja s Instagram bloga foodandmood donosi vam sjajan recept! ...
Naša Petra s Instagram bloga mama.kuharica otkriva čak 2 recepta za najfiniji ručak s KARLA svježom tjesteninom. Ako trebate prijedlog za brzi ručak i to u dvije varijante, ovaj recept ćete voljeti. Šurlice sa bučom i pancetom ili Fuži sa Zigante tart ...
Nagrađivani chef Matko Bukovec otkriva recept za apsolutno hit jelo koje je oduševilo posjetitelje sajma GAST 2024. - KARLA fuži sa Zigante tartufima u umaku od kozica i pršuta. ...
Naša Marina s bloga Priče jedne kuhače KARLI je otkrila jednostavan recept za popularne salenjake. :) ...
Naša Marina s bloga Priče jedne kuhače ima za vas odličan recept za kolač od maka, a priprema je brza i jednostavna. :) ...
Ima li nešto što više donosi blagdanski duh od čokolade i ruma? Najbolje je kad takav desert dekorirate i podijelite s dragim osobama... Marinela s bloga Kuham_I_Fotkam donosi vam originalni recept ove šarene blagdanske slastice. :) ...
Naša Marina s bloga Priče jedne kuhače otkrila je Karli jednostavni recept za pripremu sočnih muffina s limunom pripremljenih od KARLA pirovog brašna. ...
Njoki su uvijek dobra ideja za brz i ukusan obrok, ovaj put donosimo vam recept naše drage Karlovčanke Jelene Glišić koje ih je pripremila u finom umaku s mozzarelom. :) ...
Jelo koje je oduševilo posjetitelje i sudionike 14. Kongresa tjesteničarstva CONPASTA su upravo naši Pljukanci od špinata u umaku od patke, kestena i vrganja u izvedbi mladih gastro kuhara hotela Turist iz Varaždina. Naša KARLA samo za vas saznala je rec ...
Priča se da ne trebate imati psa tragača da biste uživali u poznatom okusu Zigante tartufa u kombinaciji sa svježim fužima, bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Ovim jedinstvenim fužima potrebno se samo ...
Priča se da ne trebate imati vezu kod lokalnog ribara da biste uživali u delicijama poput svježe tjestenine s crnilom sipe, bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. KARLA i Hrvoje s bloga Opet Gladni donose rec ...
Priča se da ne trebate potegnuti do tržnice da biste uživali u domaćoj svježoj tjestenini s okusom špinata, bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Ova tjestenina idealna je uz umak s mesnim okruglicama - b ...
Priča se da ne trebate imati vlastiti vrt da biste uživali u omiljenom okusu tjestenine s rajčicom, bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Naša KARLA i Hrvoje s bloga Opet Gladni vam donose recept za ovu fin ...
Priča se da ne trebate mučiti s guljenjem krumpira da biste uživali u finim njokima od 100% krumpirovog tijesta, bez umjetnih bojila i pojačivača okusa. Naša KARLA i Hrvoje s bloga Opet Gladni vam donose recept za njoke u umaku od gorgonzole. ...
Priča se da ne trebate otputovati do Bliskog istoka da biste uživali u primamljivoj svježoj tjestenini s okusima Orijenta kao što su čili i kurkuma bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Naša KARLA i Hrvoje ...
Priča se da ne trebate biti kulinarski chef da biste uživali u okusu svježe tjestenine bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Naša KARLA i Hrvoje s bloga Opet Gladni rade odličnu hladnu salatu sa šurlicama ...
Priča se da ne trebate biti kulinarski chef da biste uživali u okusu svježe tjestenine bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Najbolji recept za fuže s junećim umakom donose vam naša KARLA i Hrvoje s bloga ...
Priča se da ne trebate biti kulinarski chef da biste uživali u okusu svježe tjestenine bez umjetnih bojila, konzervansa, pojačivača okusa i aroma, dodane soli i masnoća. Hrvoje s bloga Opet Gladni otkrio našoj KARLI odličan recept za svima omiljene pl ...
Uskršnji stol nezamisliv je bez ove tradicionalne ukusne slastice. :) Marina s bloga Priče jedne kuhače našoj KARLI otkrila je najbolji recept za čarobnu mirisnu pincu. ...
Stiže nam ljepše vrijeme što znači da počinjemo više računa voditi o prehrani. ;) Naše KARLA i Marina s bloga Priče jedne kuhače donose vam ovaj jednostavan recept za fini kruh od integralnog pirovog brašna. U slast! ...
Pizza & pivo oduvijek idu zajedno, to već znamo. :) A jeste li znali da ukusno tijesto za pizzu možete napraviti od piva? Naša KARLA i Marina s bloga Priče jedne kuhače donose vam jedinstveni recept za ovu svima omiljenu deliciju. ...
Jedni ste od onih koji misle da je priprema domaćih krafni previše komplicirana? Naša KARLA i Marina s bloga Priče jedne kuhače razuvjerit će vas ovim jednostavnim receptom za najfinije domaće krafne koje ćete ikada probati! :) ...
Palačinke ne moraju uvijek biti "guilty pleasure". :) Marina s bloga "Priče jedne kuhače" otkrila je našoj Karli recept za zdraviju no i dalje preukusnu varijantu ove omiljene poslastice. ...
Marina s bloga Priče jedne kuhače i naša KARLA donose vam najbolji recept za čupavce koji ćete ikada trebati. :) ...
Marina s bloga Priče jedne kuhače i naša KARLA zasukale su rukave i pripremile jako medene medenjake. Osim što su fini, vrlo su i fotogenični. :) ...
Poznata food blogerica Marina Obradović s bloga Priče jedne kuhače uz pomoć naše KARLE pripremila je najukusnije vanilin kekse koje ćete ikada probati. Idealan blagdanski recept za prhke vanilin kekse je u nastavku. Probajte pojesti samo jedan... ...
Kada biste pitali Karlu i Hrvoja da sastave top listu kolačića koje obavezno pripremaju za Božić i blagdane, linzeri bi se svakako našli na samom vrhu tog popisa. Opskrbili su se brašnom i drugim potrebnim sastojcima, zasukali rukave, napravili prhko tij ...
Što je Božić bez Karline čokoladne rolade... Naš Hrvoje šapnuo je Karli recept za najfiniju čokoladnu roladu koja će se ovih blagdana naći na vašem blagdanskom stolu. ...
Najljepši dio godine je pred nama. Prosinac je mjesec dobrih vibracija, druženja, veselja, zajedništva, dobre hrane i svega lijepoga što nam donosi vrijeme Adventa. Vrijeme je da krenemo s blagdanskim delicijama, a kako drugačije nego s preukusnim frit ...
Ako ste obožavatelj maka i sira onda morate isprobati ovaj ukusni kolač, recept otkriva naš Hrvoje s bloga Opet Gladni. Za biskvit se najboljom pokazala kombinacija Karla glatkog i oštrog brašna dok je lagani i osvježavajući nadjev od sira zaokružio ci ...
Karla i Hrvoje s bloga Opet Gladni otkrivaju kako brzo nastane (i nestane ;) ) ukusan ručak - njoki u kremastom umaku od butternut tikve i bešamela. ...
Naš Hrvoje je u zadnje vrijeme dosta eksperimentirao, probavao, dodavao i oduzimao kako bi došao do recepta za savršene kiflice. Vi ne trebate ništa zbrajati niti oduzimati, već se samo dohvatiti Karla brašna i Hrvojevog recepta. ;) ...
Hrvoje s bloga "Opet gladni" otkrio je našoj Karli recept za najfinije gris knedle, malo za promjenu od klasičnih knedli s krumpirom. Obavezno isprobajte ;) ...
Naša Karla otkriva vam tajnu kako nastaju omiljeni veliki pereci. ...
Ukusne prhke košarice napravljene s Karla oštrim brašnom punjene finom kremom od kokosa u režiji našeg Hrvoja s bloga Opet Gladni. ...
Jeste li probali zamijesiti tijesto za pizzu s pivom? Naš Hrvoje s bloga Opet Gladni kaže da pivo daje poseban šmek tijestu, okus je fenomenalan a još kad za pripremu tijesta koristite naše Karla brašno za pizzu, rezultat neće izostati. :) ...
Znate li da svaka treća žena na svom godišnjem odmoru peče palačinke! Ovaj slasni desert podjednako vole i mali i veliki gosti za stolom, a Ankica Čulig Karli je otkrila super recept za šmarn – slasticu koju možete napraviti za manje od pola sata i p ...
Po kruhu se dan poznaje, pa zato neka vas ne iznenadi miris toplog kruha koji će vas probuditi na OPG-u Čulig. Gospođa Ankica ga peče u svojoj krušnoj peći, a njegova je posebnost to što miješa KARLA pirovo i pšenično brašno. ...
Ankica Čulig, glavna domaćica u Seljačkom domaćinstvu Stjepan Čulig, u suradnji s Karlom otkriva recept za umak Milanese koji je 2019. godine bio pobjednički umak na gastro natjecanju u Istri. ...
Kad su pljukanci u pitanju, postoji bezbroj savršenih kombinacija, ljeti su to uglavnom umaci na bazi sezonskog povrća, a upravo jedan takav vam donose Karla i naš Hrvoje s bloga Opet Gladni. ...
Karla i Hrvoje vam donose recept za pesto od tikvica s ukusnim KARLA njokima, pečenim cherry rajčicama i smeđim šampinjonima. ...
Možda priprema i sami proces izgledaju malo komplicirano onima koji nisu toliko vješti u kuhinji, ali s dobrim receptom ne možete pogriješiti ...
Mekana, rahla i jako ukusna lagana focaccia od Karla pirovog bijelog brašna made by Hrvoje Stojanov s food bloga Opet Gladni. ...
Jedni ste od onih koji vole kuhati, ali kao većina nemate uvijek puno vremena za dugu pripremu i kuhanje? Jelena je našoj Karli otkrila recept s finim pljukancima u šalši, gotovo za svega pola sata. ...
Naša draga Jelena Glišić Karli je prišapnula recept za fini, hrskavi domaći kruh od KARLA pirovog i graham brašna. Priprema je vrlo jednostavna a krajnji rezultat je za prste polizati! ;) ...
Upravo naša KARLA brašna bila su glavna zvijezda radionice pod vodstvom poznate food blogerice Marine Obradović s bloga „Priče jedne kuhače“ koja je za ovu prigodu ispekla kruh od KARLA pirovog brašna sa sušenim rajčicama i aromatičnim začinima. ...